[gtranslate]

Foto door René Nijman
Websites ZZP’ers
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Heemskerk
[wpgmza id="1"]

Over Boekhouder Heemskerk

U bent ZZP’er en staat in dubio: blijven bij de te dure boekhouder of accountant of kiezen voor Boekhouder Heemskerk. Een kantoor dat u een vaste jaarprijs biedt. Duidelijkheid is een van kwaliteiten.  Naast service, kwaliteit, ervaring en persoonlijk contact. Wij bieden u als ZZP’er in Heemskerk een vaste prijs van 80 euro excl. BTW per maand voor uw complete boekhouding en aangiften. Wij zijn ook na 17.00 uur én in het weekend bereikbaar. Zoals gezegd: service is één van onze kernkwaliteiten.

Administratie in de regio Heemskerk

Boekhouder Heemskerk heeft achttien jaar ervaring op administratie gebied. Wij nemen u alle zorgen van het voeren van een administratie uit handen, zodat u zich kunt richten op datgene waar u geld mee verdient: uw eigen onderneming.

Het is vaak gunstiger om uw administratie aan Boekhouder Heemskerk uit te besteden. Sterker: u bespaart zelfs kosten door uw administratie uit te besteden. Boekhouder Heemskerk is door zijn jarenlange ervaring ook snel in het doorzien van situaties en realatief goedkoop. Wij houden al administraties bij vanaf 80 euro per maand exclusief BTW.

Over Boekhouder Heemskerk

Voordeel: als u uw administratie aan Boekhouder Heemskerk uitbesteedt heeft u tijd om meer klussen (lees: omzet) te boeken. Een win-win-situatie derhalve.

Wat kan boekhouder Heemskerk voor de ZZP’er doen:

• de administratie ontvangen en bespreken of ophalen en bespreken
  •  de administratie bestaande uit crediteuren, debiteuren, bank, kas verzorgen.
  • Het doen van de aangifte omzetbelasting (BTW)
  • het samenstellen van de balans & winst-verliesrekening
  • het indienen van aangifte inkomstenbelasting (per jaar) -ook van uw partner-
  • U kunt uw bonnen ook scannen en naar ons mailen: online boekhouden
  • Indien u zelf uw boekhouding wilt bijhouden, kan Boekhouder Heemskerk advies geven en helpen bij de inrichting daarvan.

Vragen over uw boekhouding/administratie, neem contact op met

3.9 (77.5%) 16 votes