[gtranslate]

Foto door René Nijman
Websites ZZP’ers
ZZP Nieuwsbrief

Belastingtips en trucs voor de ZZP'er. Meld u nu aan voor de ZZP Nieuwsbrief.

Uw e-mailadres:

Boekhouder Heemskerk
[wpgmza id="1"]

Tarief Boekhouder Heemskerk

Het Boekhouder Heemskerk jaarpakket – vanaf 80,- Euro per maand exclusief BTW:

Boekhouder Heemskerk garandert de zzp’er en mkb’er een vaste jaarprijs (960 euro excl BTW).
Hierbij verzorgt Boekhouder Heemskerk uw volledige boekhouding.

• Het invoeren van verkoopfacturen, de inkoopfacturen,
  • het verwerken van mutaties van de bank, giro en kas
  • het samenstellen van de jaarrekening
  • het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting (IB)

Wat is het tarief van uw boekhouder

Bespaar kosten
Uw voordeel: Boekhouder Heemskerk biedt kwaliteit tegen een vaste en voordelige prijs.  De reden: Boekhouder Heemskerk heeft geen dure secretaresse, telefoniste en ook geen duur kantoorpand. U betaalt alleen voor de werkelijk gemaakte uren en niet voor de dure lease auto van de boekhouder.

Aangiften IB, OB en VpB
Boekhouder Heemskerk neemt ook de aangiften voor de belasting voor zijn rekening. Ook het beantwoorden van vragen door de Belastingdienst met betrekking tot uw aangifte willen wij voor u verzorgen. Verder verzorgen wij bezwaarschriften.

BTW aangifte (BTW)
Afhankelijk van de grootte van uw ZZP- of MKB-onderneming dient u  per maand, per kwartaal of jaar aangifte te doen. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

Inkomstenbelasting (IB)
Uw jaarlijkse aangifte. Hier valt geld voor u te verdienen als u in aanmerking komt bepaalde aftrekposten: Aftrekmogelijkheden zijn:

*Let op: Het jaarpakket van Boekhouder Heemskerk is gebasseerd op één verkoopfactuur per week, een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Boekhouder gezocht

Tarief